28 de enero de 2018

PRÓXIMAMENT

1- L’Associació Campaners de Moixent de dilluns a dissabte en horari de 19:30 a 20hs, está canjenat la Loteria del niño en la sacristia de l’església, també se pot canjear en el kiosko.

1- Presentació del Senyor en el Temple.  Primer divendres de mes dedicat al Sagrat Cor de Jesús.  A Moixent per a convocar a la missa en el tercer toc volteig de 3 campanes, i toc d’Exposició del Santíssim

2- Sant Blai. En Moixent, després de l’Àngelus i en el primer toc de missa volteig d’una campana.  Patró de Bocairent, Volteig General de Campanes.

3- El diumenge 4, en alguns pobles comença l’exercici dels “Siete Domingos de San Jose”, a Moixent des de fa temps es va pedre.

4- El dia 14 de febrer es dimecres de Cendra, comensa la Quaresma.  A Moixent el Via Crucis a les 16 els divendres en l’església (després es celebra la Missa) es convocara amb el repic de missa diaria;  i diumenges en el Calvari: Volteig de la Campana de l’Ermita del Santíssim Crist, si el temps o impedix en el campanar de l’Església es realitzara el repic de missa diaria.  Enguany es compleix el 75 aniversari dels Retaules en madera del Via Crucis que estan en l’església de Moixent.

5-Els diumenges de Quaresma en la Catedral de Valencia Toc de Cor Dominica Morada a les 9 hores.