27 de abril de 2017

PRÓXIMAMENT

1- El mes de maig és el mes de Maria, per això en Moixent de dilluns a divendres en les misses és resara el “Magníficat”, i cantaran cants dedicats a la Mare de Déu, i unes oracions en la Residencia.  En Vallada en l’ermita del Divi Jutge tots els dies amb lectures, rosari, i oracions devocionals,

2- El dia 3, es celebra en alguns llocs la Benedicció dels Termes.  En Vallada en la capella de la Santa Creu, benedicció dels termes i en la Torreta de Canals festa. 

3- El divendres 5 de maig, primer divendres de més dedicat al Sagrat Cor de Jesús.  Al migdia i en el primer toc de missa Vol de la campana que te dedica per a recordar-ho, i en el moment de l’Exposició es fara el toc d’Exposició del Santíssim.

4-  El dia 7 de maig, és compleix el X aniversari de Campaners de Moixent. 
 Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno de 17 a 18:30hs.

5-El dissabte dia 13 tindra lloc en Moixent el "I Encuentro del tambor i el bombo" que a organitzat la "Cofradía Santo Sepulcro".

6- El segon diumenge de maig, dia 14, es la Mare de Déu dels Desamparats (Patrona de la Comunitat Valenciana, i de la Ciutat de València).  En Moixent volteig de la campana Santa Maria Mare de Déu.   Voltejos de Campanes en la Catedral de València i en la processó de Vallada.

7- El dia 15 dia litúrgic de Sant Isidre Llaurador. Volteig de la campana que té dedica i que engunay complix 225 anys.

8- El 17 de maig, festa de Sant Pasqual Bailón, festa en Genovés, les campanes d’este poble de la nostra Comarca, voltejaran en el seu honor.

9- En Moixent el diumenge 21, celebració a les 11:30 de la Renovació de les promeses baptismals dels xiquets i xiquetes que van a comulgars els diumenges següents.  Volteig de 3 campanes.   En Llanera de Ranes, celebren a la seua Patrona la Mare dels Desemparats, Voltejos de Campanes.  En Atzeneta d'Albaida solemnitat de la Mare de Déu.  Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno de 17 a 18:30hs.

10- El dimarts dia 23 de maig es el 94 aniversari de la Benedicció de la campana Nieves.


11- El dia 28 es la Solemnitat de l’Ascensió del Senyor. En Moixent, 1er torn de comunions, la vespra i dia, Volteig de cinc campanes.  Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno de 17 a 18:30hs.