27 de abril de 2017

PRÓXIMAMENT

1- El mes de maig és el mes de Maria, per això en Moixent de dilluns a divendres en les misses és resara el “Magníficat”, i cantaran cants dedicats a la Mare de Déu, i unes oracions en la Residencia.  En Vallada en l’ermita del Divi Jutge tots els dies amb lectures, rosari, i oracions devocionals,

2- El dia 3, es celebra en alguns llocs la Benedicció dels Termes.  En Vallada en la capella de la Santa Creu, benedicció dels termes i en la Torreta de Canals festa. 

3- El divendres 5 de maig, primer divendres de més dedicat al Sagrat Cor de Jesús.  Al migdia i en el primer toc de missa Vol de la campana que te dedica per a recordar-ho, i en el moment de l’Exposició es fara el toc d’Exposició del Santíssim.

4-  El dia 7 de maig, és compleix el X aniversari de Campaners de Moixent. 
 Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno de 17 a 18:30hs.

5-El dissabte dia 13 tindra lloc en Moixent el "I Encuentro del tambor i el bombo" que a organitzat la "Cofradía Santo Sepulcro".

6- El segon diumenge de maig, dia 14, es la Mare de Déu dels Desamparats (Patrona de la Comunitat Valenciana, i de la Ciutat de València).  El dissabte dia 13 es la Verge de Fàtima (enguany es el 1er centenari de la aparició de la Verge als pastorets en Fàtima).  En Moixent volteig de la campana Santa Maria Mare de Déu.   Voltejos de Campanes en la Catedral de València i en la processó de Vallada.

7- El dia 15 dia litúrgic de Sant Isidre Llaurador. Volteig de la campana que té dedica i que engunay complix 225 anys.

8- El 17 de maig, festa de Sant Pasqual Bailón, festa en Genovés, les campanes d’este poble de la nostra Comarca, voltejaran en el seu honor.

9- En Moixent el diumenge 21, celebració a les 11:30 de la Renovació de les promeses baptismals dels xiquets i xiquetes que van a comulgars els diumenges següents.  Volteig de 3 campanes.   En Llanera de Ranes, celebren a la seua Patrona la Mare dels Desemparats, Voltejos de Campanes.  En Atzeneta d'Albaida solemnitat de la Mare de Déu.  Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno de 17 a 18:30hs.

10- El dimarts dia 23 de maig es el 94 aniversari de la Benedicció de la campana Nieves.


11- El dia 28 es la Solemnitat de l’Ascensió del Senyor. En Moixent, 1er torn de comunions, la vespra i dia, Volteig de cinc campanes.  Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno de 17 a 18:30hs.