18 de abril de 2017

EL CANAL DE YOUTUBE DEL PRESIDENT DE L’ASSOCACIÓ JA TE MÉS DE 278.900 REPRODUCCIONS

El canal de YouTube de Felipe Sanchis (www.youtube.com/user/felipesanchis) ja te en els 81 vídeos que formen part d’este canal, més de 278.900 reproduccions de vídeos des de la seua creació el 18 de març de 2008.  El dia 2 de desembre de 2012 en l’anterior web vam fer un article dient que tenia més de 50.000 reproduccions.  En una publicació en esta mateixa web el 9 de gener de 2015, dit canal de youtube tenia més de 151.100 reproduccions de videos.
Son videos de Tocs i Voltejos de Campanes de Moixent, manuals i mecanics, i també d’altres pobles de la Comarca “La Costera”, també en els altres campanars amb motiu dels encontres de Campaners, així com reportatges o entrevistes en la TV Comarcal, Mk Localia, Canal 9, a més de dos noticies sobre Festes de Sant Pere Apòstol i les dedicades al Santíssm Crist del Mont Calvari i les Santes Relíquies en la Televisió Comarcal, entrevistes sobre la restauració de les dos cúpules de l'església i la restauració de la Sarga del Reliquiari, dos vídeos sobre la Benedicció de les Campanes i la varios videos sobre la Matraca...
També esta el video del reportatge de les campanes que va emitir La 1 de TVE en el programa “Aquí la Tierra” recentment.
També panoràmiques desde lo més alt del campanar, des de la creu de la Cúpula; vistes des de l’antena de l’ombria de bellus, el picaio de Moixent, l’alt de la Creu de Vallada…; de les inaguracions de les campanes de Moixent i Vallada respectivament, la processó del Sant Soterrament de Moixent l’any 2012, la 1ª visita a Moixent de la imatge de la Mare de Déu dels Desamparats en 2011, la Misa del I Festival de Folklore de la Comunitat Valencia que es va celebrar en agost de 1984 en Moixent, així com la Misa de la Coronació Canónica de les Santes Relíquies el dia 24 de setembre de 1989.

Els vídeos poden ser consultats també a través de la secció de vídeos de la página web de l’Associació, i del canal de Felipe Sancis del portal de Youtube.

No están dos entrevistes sobre la campana Sant Jaume i les Visites Guiades al Campanar que están en el canal “PortaldeXativa”.
i en el canal Mk Localia TV
https://www.youtube.com/watch?v=x5oIuemexQY&t=55s, 43 reproduccions