22 de diciembre de 2014

PRÓXIMAMENT

1-Dia 1 de gener: Santa Maria Mare de Déu.  En Moixent, Volteig General la vespra i el dia de la Solemnitat, a més del Volteig seguint a les dotze campanades

2- El divendres dia 2, primer divendres de mes dedicat al Sagrat Cor de Jesús,  volteig d’una campana.  Abans de la missa es farà Exposició Major del Santíssim, amb el corresponent toc d'Exposició.

3- Final de les Festes de Nadal: Dia 6, Epifania del Senyor,  Volteig de 5 campanes;  Diumenge 12, Bateig del Senyor, Vol de 3 campanes.

4-Sant Joan de Ribera, dia 14.  En Moixent, Volteig d’una campana. Gran festa en el Reial Col·legi Seminari del Corpus Christi (Patriarca).

5-Sant Antoni Abat.  A Moixent, Volteig de 4 campanes, (de manera particular les dos que té dedicades) el dia litúrgic i en la Festa del diumenge.  Patró de Canals (Festa d’Interès Turístic Autonòmic de la Comunitat Valenciana) i de Cerdà, voltejaran les campanes.

6-Sant Vicent Màrtir, dia 22.  Patró de l’Arxidiòcesi de València i Patró principal de València.  A Moixent, volteig d’una campana; Vols especials de campanes en la Catedral de València.

7- Probablement el diumenge 25 en Montesa es celebra la Festa del seu Patró Sant Sebastià, voltejos de campanes.

8- El dia 28 de gener es compleixen 87 anys de la benedicció de la reconstrucció del Campanar de Moixent.

9- Este any amb les publicacions de “Agenda 2015” no publicarem la historia referent a la festa corresponent, ja que a manera que van aparegent noves dades i correcions  dades de la pietat cristiana i per posarles totes juntes esperem publicar-ho en el any 2016.  Este any amb la festa publicarem la història de la festa o del Sant.