3 de diciembre de 2014

PRÒXIMAMENT

1- Els diumenges del temps de l’Advent, en Albaida toc de vespres;  en la Catedral de València Toc Dominica Morada a les 9 hores

2- El dia 4 de desembre dia litúrgic de Santa Bàrbera, patrona dels Campaners.  En Moixent, missa en sufragi dels campaners difunts:  Volteig de la Campana Santes Relíquies.  En Albaida i Ontinyent Vol de Campanes

3-Dia 6, primer divendres de mes dedicat a la devoció del Sagrat Cor de Jesús, amb Exposició Major del Santíssim Sacrament. Volteig de la campana que té dedica i toc d’Exposició del Santíssim en el seu moment.

4- El dissabte 6, a les 18 hores en l’Església Parroquial, el cronista oficial de Moixent Guillem Lera oferira una conferencia titulada “La nostra Església parroquial 1889-2014” amb motiu dels 125 anys de la finalització i benedicció de les obres

5- El dia 7 a partir de les 17 hores  en el carrer Sant Vicent es faran bunyols i xocolate a benefici de les obres de les cúpules de l’església.

6-El dia 8 Solemnitat de la Inmaculada Concepció.  A Moixent, la vespra i el dia, Volteig de 5 campanes, de manera particular la campana Santa Maria Mare de Déu, a més el diuemenge es la festa de la Banda de Música “La Constancia” en honor a Santa Cecilia.  En Bocairent i Ontinyent la Puríssima es Patrona tocs especials de campanes, Vol de totes les campanes de la ciutat a les 13 hores i per la vesprada processó.  En Vallada i Catedral de València, procesons amb corresponents voltejos de campanes.

7- El divendres 12, tindra lloc en l’Església de Sant Pasqual Bailón de Genoves a les 22 hores, la Vigilia d’Oració de jóvens amb l’Arquebisbe.  Un alegre trobada amb Jesucrist en un clima d’espiritualitat juvenil.

8-Festes de Nadal.  Grans Festes i Solemnitats!. A Moixent, Voltejos Generals de Campanes, la vespra i dia del Naixement de Jesús i Santa Maria Mare de Déu.  Volteig de 3 Campanes per a la Sagrada Familia. 

9- El dia de Sant Esteve la comunitat crisitana de Moixent recorda el Aniversari del Trasllat de les S.Relíquies del Convent de Franciscans a l’Església Parroquial, es fara Volteig de la campana Santes Relíquies. Este dia de 17 a 19:30 hores Campaners de Moixent s’obrirem el Museu Pare Moreno.

9-Enguany (com desde el 2009) l’Arquebisbe rebrà en Audiencia als Campaners?