16 de enero de 2014

TREBALLS VOLUNTARIS (20): AL ACABAR EL NADAL

En la vesprada de l'Epifania del Senyor ens personarem a les 16:30 en l'Església Parroquial els Campaners: Felipe, Sergio, Lorenzo i Antonio, tal ens havíem compromés amb el Rector per a desmuntar tots els elements decoratius del Nadal. 

Primer guardarem les figures del Naixement  perquè ben guardades s'eviten ruptures i deterioraments, i pujar el Portal a la sala de dalt de la sagristia.
Descolgarem les cintes verdes amb atenció, donada l'altura, també les estreles,  els elements decoratius, i el cartell del “Bon Nadal”.
Finalment guardarem el Xiquet Jesús (gran) que estava durant el Nadal en la Capella del Santíssim Sacrament i un altre xicotet que ha estat en l'encaixonada de la Sagristia.

Van ser diverses hores de treball, perquè cal actuar amb atenció perquè no es trenquen les coses i guardar-les en els llocs acostumats perquè no es perden. Una vesprada fatigosa, laboriosa, a les 18:16 estava tot perfectament guardat i ordenat i l'Església apareixia disposada per a acollir les celebracions del temps Ordinari. 

Ens complau un any més realitzar estes tasques al servici de la nostra Comunitat Parroquial.  Si alguna vegada vols sumar-te a estos treballs voluntaris també la teua aportació serà molt ben acollida