5 de enero de 2014

ABREVIATS: NOVEMBRE I DESEMBRE

Guia de visitans a l'Església Parroquial: Com en mesos anteriors, dins del programa de rutes de "La Diputació per l'ocupació hotelera" a Moixent han vingut a Moixent, excursions els dies 4, 11, 18 i 25 de novembre i els dies 2 i 9 de desembre. Felipe Sanchis realitza de "Guia Parroquial” explicant algunes coses sobre l'Església Parroquial, a fi de que pogueren apreciar millor esta realitat del nostre Patrimoni Històric-Religios.

En Antonio Marin entrega uns records. Felipe Sanchis va ser l'encarregat de traslladar després de l'avís de l'actual canonge de la Col·legiata de Xàtiva, i anterior rector de Moixent de 1970 a 1997), fotografies sobre la Benedicció de la Capilla a Hondures en 1994 (que col·labora la Parròquia de Moixent), així com alguns regals personals que li van fer la Comunitat Parroquial, i un lot de llibres.  D'esta manera la Comunitat Parroquial de Moixent, s'enriquix amb fotografies i llibres.  Moltes Gràcies En Antonio!

Felicitació: Campaners de Moixent, es complau en fecilitar a dos Campaners seminaristes que van recibir el 23 de novembre dos ministeries en el seu camí de consagració a Déu al servici de l'Església.  Ximo ha rebut el ministeri d’Acolit,  servidor de l'Altar, ja molt prop de rebre les ordenes sagrades; Vicent a rebut el ministeri de Lector, amb l'encàrrec de proclamar la paraula de Déu. Felicitats sincerament als dos.

Visita a Ontinyent el 8 de desembre: Felipe Sanchis amb el seus pares i Lorenzo, anaren a la veina població d’Ontinyent a compartir i realtzar els Vols amb motiu de la Puríssima Concepció amb la Colla de Campaners d’Ontinyent.  Felipe va poder voltejar a més en el Campanar de la Vila, en el de Sant Carles Borromeu, i Lorenzo en Santa Maria i en la Ermiteta.

Vídeo de la Missa de 1984: Atenent a algunes peticions de persones que sabent que teníem el Vídeo de la Missa amb motiu del 1er Festival Internacional de Folklore de la Comunitat Valenciana a l'agost de 1984, retransmitida per Televisió Espanyola, finalment hem pogut complaure quants desitgen reviure eixe moment bell de la història del nostre poble.  Reconeixem que no té la qualitat desitjada a causa dels materials que disposàvem, però almenys el contingut es pot veure.


Visita a las Hermanitas i Hermanitos del Cordero: El diumenge 29, dia de la Sagrada Familia, per la vesprada, els Campaners Felipe, Juan i Lorenzo va anar a Navalón a visitar el Monestir de las Hermanitas del Cordero, vam vorer les tres campanes que tenen.  També amb un Hermanito del Cordero ens mostraren com va la construcción del Monasteri, en terme de Moixent i que ja tenen una campana.  Disfrutarem la vesprada amb una xicoteta obra de teatre en la Capella del Monestir de las Hermanitas.