27 de octubre de 2018

PRÓXIMAMENT

1- El 1 de novembre es la Solemnitat de Tots Sants, en Moixent, la vespra i el dia: Volteig de 5 Campanes.  

2- El dia 2 es el dia d’Ànimes.  En Moixent, la Vespra a les 20:00hs, i en les dos misses del dia s’executara en tots els tocs el Mig Vol de les campanes. A més es el primer divendres de mes dedicat al Cor de Jesús en Moixent. 

3- El dia 4, comença el Triduo a la Milagrosa a Moixent, amb el trasllat de la imatge de la Residencia a l’Església Parroquia; Voltejos de 4 campanes: de manera especial de la campana que té gravada la seua efigie: Santa Maria Mare de Déu.   Este dia es Sant Carles Borromeo, A Ontinyent, Voltejos de Campanes la vespra, i el dia del Titular de la Parròquia, i el dia 5 per a la missa del mati i a la vesprada a la processó de 18hs.  A

4- El dia 5 últim dia de Moros i Cristians en Moixent.  Missa festera en honor a la Milagrosa i a la vesprada el trasllat a la Capella de la Residència i Ofrena de Flors.  Volteig de 4 Campanes i de manera especial de Santa Maria Mare de Déu.

5- En Moixent, els dies 2, 7, 9, 16, 23, 26  de 17:30 a 18:30h, Campaners de Moixent obrira el Museu Pare Moreno.

6-El diumenge dia 19, Campaners de Moixent compleix 11 anys com Associació Cultural.

7- El dia 25 es Santa Caterina.  En Caudete Titular de l’Església, este dia, i els dos dies anteriors Voltejos de campanes.

8- El 25 de novembre és la Solemnitat de Crist Rei, final de l'Any Litúrgic.