28 de agosto de 2017

PRÓXIMAMENT

1- La primera setmana de setembre son les festes en Rotglà i Corberà, i en Llanera de Ranes: Vols de Campanes.

2- Del primer diumenge de setembre fins la setmana següent festes en l’Alcudia de Crespins en honor al Santíssim Crist del Monte Calvari i la Divina Aurora, Vols de Campanes.

3-El dia 5 de setembre en Moixent es fara memoria dels 53 anys de la Consagració del Altar Major.  
 
4- El dia 7 de setembre es recorda a Moixent el 414 aniversari de la Mort del Venerable Fra Cristóbal Moreno del Camino. Volteig de 3 campanes, de manera especial la campana Santes Relíquies. Este dia i el següent, estarà obert el Museu Pare Moreno estará obert de 22:00 a 23 hores.  

5- El dia 8, es la Nativitat de la Mare de Déu. Vols de Campanes on es Titular: la Font de la Figuera, Llosa de Ranes.   També en Caudet festes en honor a la Verge de Gracia i en Algemesi en honor a la Verge de la Salud.

6- E dial 9 es en Moixent, el 28 Aniversari de la Consagració de l’Església Parroquial.  1er Centenari de la Benedicció de la Capella del Santíssim Sagrament.  Volteig General de Campanes. 

7- El dia 10 de setembre a en Ontinyent és la “Pujà” del Santíssim Crist de l’Agonia de l’Església de Sant Carles Borromeo a l’Ermita de Santa Anna, Vols de Campanes.

8- El dia 15 de setembre es la Mare de Déu dels Dolors, en Canals patrona de Canals.  A més els dos ultims cap de setmana son dedicats al Crist de la Salut.  Vols de Campanes.

9- El dissabte dia 17 en Moixent, amb motiu de la jornada “Viu un cap de setmana amb els ibers” el Museu Pare Moreno estará obert de 11:30 a 13hs

10- Festes de Sant Mateu patró d'Atzeneta d'Albaida, a la Verge del Rosari, i  en honor al Santíssím Crist de la Fe i Mont Calvari, Voltejos de Campanes.

11- El 21 de setembre es l’Aniversari del Martiri del jove cristia moixenti Servent de Déu Rafael Vicente Cirugeda Tortosa, Volteig d’una campana.  

12- El dia 23 es el 128 aniversari de la Benedicció de les Obres de l’Església Parroquial de Moixent. 

13- El 24 de setembre en Moixent es recorda el 28 Aniversari de la Coronació de les Santes Relíquies.  Volteig de Santes Relíquies.  

14- El diumenge de l’ultima setmana comencen les Festes en Aiacor, per el mati en la baixà del Santíssim Crist del Calvari, Vols de Campanes en l’ermita i en l’església.