13 de enero de 2017

ABREVIATS: ANY 2016

El Cardenal de València visita la Casa Orà de Moixent: el dia 24 d’abril el Cardenal-Arquebisbe de València per el mati va visitar les instal·lacions de la Casa Orà de Moixent ubicada en les Alcusses, i va dirigir unes paraules als membres dels Scouts que estaben allí.  Felipe i la seua mare en representació de la Parroquia de Moixent també van estar i van poder saludar al Arquebisbe.  Felipe li va parlar breument de la Iniciació Cristiana i el va animar a continuar i també de la XXII Trobada de Campaners Valencians que va tindre lloc a Moixent el 15 d’octubre.

Senderisme: el dia 21 d’abril Felipe i Lorenzo van anar de ruta en Moixent fins pujar al Pedregal, (antena de bellus) pasant per la ruta del vertigo ,van estar també en la Cova de Patas i Cova de Camp Redó.  El dia de desembre Felipe i Manuel van pujar a la Serra de la Talaia, dos cims on es pot gaudir de molt bones vistes.  També el dia 8 de desembre va anar fins la Font de les Arenetes.
El dia 5 d’octubre Felipe i el campaner d’Ontinyent Isaac Montell van pujar per el mati al cim del Benicadell.  Després Issac li va mostrar l’Església d’Atzeneta d’Albaida a Felipe i van poder pujar al campanar.

1ª Missa com a Sacerdot de Ximo Silvestre: el dia 3 de juliol per la vesprada, el Sacerdot-Campaner d’Ontinyent Ximo va celebrar la seua primera missa a l’església de Sant Rafel d’Ontinyent.  Alli va poder participar en representació dels Campaners de Moixent Felipe junt a altres campaners.

Campaner-guia: El dia 30 de setembre, membres del Centre Ocupacional van visitar el Museu Pare Moreno on Felipe Sanchis els va explicar breument l’història de la Capella que queda en peu, i algunes peçes que están exposades en el Museu.  També el dia 13 d’octubre    van  pujar per el Calvari a l’Ermita on Felipe també els va explicar les imatges que están allí.  A més també va fer de guía de l’església a una excursió vinguda de Valencia de pobles de Albacete el dia 27 de novembre.

Amb la imatge de la Mare de Déu dels Desamparats: el dia 23 de gener la imatge pelegrina de la Verge dels Desamparats va estar en la localitat de Montaverner; i el dia 16 de setembre en Villanova de Castelló, a estes dos localitats es va desplasar Felipe i els seus pares.

Revisió de Campanes: els tènics d’Electrorecamp, van vindre els dies 28 de juny i 14 d’octubre, per a revisar les campanes, batalls i instal·lacions dels bronzes.

Relleu del Rei Jaume I, en el fullet del Nou d'octubre: per tercer any, l'efígie del ReI Jaume I, que esta gravada en la campana Sant Jaume del campanar de Moixent a aparegut en el fullet del Nou d'octubre.