25 de noviembre de 2016

PRÒXIMAMENT

1- Els diumenges del temps de l’Advent, en Albaida toc de vespres;  en la Catedral de València Toc Dominica Morada a les 9 hores.

2-.  El dia 2 es el primer divendres de mes dedicat a la devoció del Sagrat Cor de Jesús, amb Exposició Major del Santíssim Sacrament. Volteig de la campana que té dedica i toc d’Exposició del Santíssim en el seu moment.

3- El dia 4 de desembre dia litúrgic de Santa Bàrbera, patrona dels Campaners En Moixent, missa en sufragi dels campaners difunts:  Volteig de la Campana Santes Relíquies.  Per la vesprada a partir de les 17 hores, bunyols i xocolate a benefici de les obres parroquials.  En Albaida i Ontinyent Vol de Campanes

5- A Moixent el dia 6, la Banda de Música “La Constancia” celebra la seua festa en honor a Santa Cecilia, Volteig de 3 campanes.  

6-El dia 8 Solemnitat de la Inmaculada Concepció.  A Moixent, la vespra i el dia, Volteig de 5 campanes, de manera particular la campana Santa Maria Mare de Déu.  La vespra de 17:30 a 18:30 Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno. En Bocairent i Ontinyent la Puríssima es Patrona tocs especials de campanes, Vol de totes les campanes de la ciutat a les 13 hores i per la vesprada processó.  En Vallada i Catedral de València, procesons amb corresponents voltejos de campanes.

7-En Ontinyent el dia 9 de desembre Missa “Germandat Sacerdotal Ontinyentina” i Consagració de les dones, al dia següent el “Asguinaldo” de la Puríssima, el diumenge 11, Missa de Dobla, per a estos dies Voltejos de Campanes.

8-Festes de Nadal.  Grans Festes i Solemnitats!. A Moixent, Voltejos Generals de Campanes, la vespra i dia del Naixement de Jesús i Santa Maria Mare de Déu.  Volteig de 3 Campanes per a la Sagrada Familia. 


9- El dia de Sant Esteve la comunitat crisitana de Moixent recorda el Aniversari del Trasllat de les S.Relíquies del Convent de Franciscans a l’Església Parroquial, es fara Volteig de la campana Santes Relíquies. Este dia de 17:30 a 18:30 hores Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno.