29 de octubre de 2016

PRÒXIMAMENT

1- El 1 de novembre es la Solemnitat de Tots Sants, en Moixent, la vespra i el dia: Volteig de 5 Campanes.  

2- El dia 2 es el dia d’Ànimes.  La Vespra a les 20:00, i en les dos misses del dia s’executara en tots els tocs el Mig Vol de les campanes

3- Del dimarts 3 al dissabte 7 en el primer toc d’avís a Missa:  Volteig de la Campana Santa Maria Mare de Déu en honor a la Milagrosa que esta en l’Església Parroquial.

4- El dia 4 es Sant Carles Borromeo, primer divendres de mes dedicat al Cor de Jesús en Moixent abans de la misa es farà l’Exposició del Santíssim Sacrament.  Vol d’una campana i toc d’Expossició del Santíssim.  A Ontinyent, Voltejos de Campanes la vespra, i el dia del Titular de la Parròquia, i el dia 8 per a la missa del mati i a la vesprada a la processó de 19hs.

5- El dia 6 últim dia de Moros i Cristians en Moixent.  Missa festera en honor a la Milagrosa i a la vesprada el trasllat a la Capella de la Residència i Ofrena de Flors.  Volteig de 4 Campanes i de manera especial de Santa Maria Mare de Déu.

6- El dia 8 de novembre,  es el 34 aniversari de l’ordenació sacerdotal del nostre rector, de mans de Sant Joan Pau II en la seua visita a València.

7-El 20 de novembre és la Solemnitat de Crist Rei, final de l'Any Litúrgic i conclusió de l’Any Sant de la Misericordia. En Moixent, la vespra i el dia: Volteig de 4 campanes. La Vespra dia 19, la Coral Santa Cecilia de Moixent, celebra a la seua patrona amb cants en la Eucarístia.

8- El dia 25 es Santa Caterina.  En Caudete Titular de l’Església, este dia, i els dos dies anteriors Voltejos de campanes.

9- El dissabte dia 26 vindrà a Moixent a presidir la Missa el Bisbe Auxiliar de València, Don Arturo Ros i administrara el Sagrament de la Confirmació a  24 jovens, Volteig General de Campane

10- Festes a Ontinyent a la Puríssima, Voltejos de Campanes en el Campanar de Santa Maria: el dia 6 de novembre és la Presentació del Programa; el dissabte 21 Missa processó de trasllat i imposició de les medalles; el dia 21, el Cant dels Angelets i pregó de festes; el 22, Missa de Malalts i impedits.

11- El dia 29 en alguns pobles començen la Novena a la Purissima.