6 de octubre de 2016

MUSEU PARE MORENO (12): DIES DE VISITA EN OCTUBRE I PANEL DE FOTOGRAFIES

Campaners de Moixent, obrirem el Museu Pare Moreno, ubicat en el carrer Santes Relíquies, els dies festius: 9 d'octubre i també el dia 12 dia de la Festa de la Mare de Déu del Pilar, i el 31 d’octubre, vespra de Tots Sants.  Els tres dies el obrirem de 17:30 a 18:30 hores.
Els campaners que participen en la "XXII Trobada de Campaners Valencians" que tindra lloc el proper dia 15,  també es te previst visitar el Museu.

Així els oferim una oportunitat d'una Visita a la Capella de les Santes Relíquies una de les Capelles que roman del que va ser el Convent de Sant Antoni de Pàdua fundat pel Moixenti Pare Moreno beneït l’any 1585, i conèixer el segle XVI de Moixent, context en el qual Fra Cristóbal Moreno va viure i com va desenvolupar la seua labor religiosa.

Al mig de la Capella que ocupa 100 metres, hem incorporat en un panel una Exposició de fotografíes de la Restauració de les Campanes, altra Exposició de fotografíes en l’altre costat de la Restauració de la Torre Campanar de Moixent que l’any que ve complira 10 anys de dita restauració, la exposició en el panel va ser realitzada per alguns jóvens que fan la Iniciació Cristiana naixcuts en l’any 2001.