25 de septiembre de 2016

PRÒXIMAMENT

 1- Cada diumenge del mes d'octubre en la Gruta del Calvari de Moixent davant de l'imatge de la Milagrosa a les 8:30 es resa el Rosari.

2--La primera setmana d’octubre en Aiacor, celebren el dissabte a Sant Antoni de Pádua i el diumenge la “Pujà” del Crist a l’Ermita, Vols de Campanes.

3- El dia 4 es Sant Francesc d’Assís.  A Moixent es un Sant de devoció popular, Volteig de 3 campanes.
En la Granja de la Costera Vols de Campanes, per ser el Titular de l’Església, i també es celebren festes en honor a la Divina Aurora i al Santíssim Crist de la Victoria.

4- El dia 7 es la festa litúrgica de la Mare de Déu del Rosari. Coincidix amb el primer divendres dedicat al Cor de Jesús a Moixent es farà Exposició del Santíssim Sacrament, Volteig d’una Campana i toc d’Exposicicó del Santíssim.  A Novetle es Titular de l’Església, Patrona en Alberic i en Albaida amb l’advocació: Verge del Remei, Vols de Campanes.

5- El dia 9 es la festa de la Comunitat Valenciana, i l’Aniversari de la Dedicació de la Catedral de València, Vols de campanes en la Catedral.   
En Moixent per la vesprada de 17:30 a 18:30hs Campaners de Moixent obrira el Museu Pare Moreno.
 
6-El dia 10 es complix el 1er Centenari del Naixement del Servent de Déu Rafael Vicente Cirugeda Tortosa (mártir el 21-9-1936).  Volteig de la Campana Santes Relíquies.

7-El dia 12 d’octubre es la Mare de Déu del Pilar. A Moixent Volteig de la campana Santa Maria Mare de Déu.  En Aiacor es la Patrona del poble, Volteig de campanes. En Moixent per la vesprada de 17:30 a 18:30hs Campaners de Moixent obrira el Museu Pare Moreno.

8- El dissabte dia 15 “XXII Trobada de Campaners Valencians” a Moixent.

10- El dia 18 d’octubre, 19 anys de Rector en Moixent de En Antonio Rafael González.

11- Dijous 27 es la festa del Sant Calze, en la Catedral de València, Vols de Campanes.

12- Els dies 29, 30 i 31 a Moixent es el Triduo a la Milagrosa, i el dissabte 29 trasllat de la imatge de la Residencia a l’Església Parroquial.  Vols de 4 campanes i de manera especial de la campana que té la seua efigie: Santa Maria Mare de Déu. 
Els dies que està l’imatge de la Milagrosa en l’Església Volteig de la campana Santa Maria Mare de Déu en el primer toc d’avís a missa.
El dissabte 31 d’octubre, Vespra de Tots Sants, en Moixent de 17:30 a 18:30hs Campaners de Moixent obrira el Museu Pare Moreno.

13- El dia 30, la Colla de Campaners d'Ontinyent celebra els vint-i-dos aniversari.