29 de junio de 2016

PRÓXIMAMENT

1-Els divendres per la nit de 22:15 a 24 hores s’obrira el Museu Pare Moreno.

2-El diumenge dia 2 de juliol a les 18:30 de la vesprada tindra lloc en la Parròquia de Sant Rafel d’Ontinyent, la primera Missa de Ximo Silvestre.

3- Mare de Déu del Carmé, dia 16.  En Moixent Volteig d’una campana.

Detall vinculat a S.Jaume en el Presbiteri de Moixent
Foto: J.LLuís Cebrián
4- Sant Jaume, dia 25 (Patró d’Espanya).  A més com aconteciment local es celebra el 178 aniversari del Trasllat de les restes mortals del Venerable Fra Cristóbal Moreno del Camino desde Valencia fins a Moixent.  Volteig de la campana Sant Jaume i de Santes Relíquies.  En la Comarca “La Costera” en Aiacor, i en el Camp de Morvedre (Petrés) Vol de Campanes.

5- Sant Joaquim i Santa Anna.  En Moixent, missa el diumenge dia 31, en l’Ermita del Santíssim Crist del Mont Calvari, volteig de la campana de l’Ermita en els tres tocs i al final de la celebració.

6- Servent de Déu En Juan José Calabuig Revert, Sacerdot Moixenti, martiritzat en Madrid el 29 de juliol de 1936.  Volteig d’una campana

7- Sants de la Pedra, dia 30 de juliol, (dia litúrgic).  Grans voltejos de campanes en Sagunt.

8-L'ultima setmana de Juliol festes Patronals en Barxeta, dedicades a Sant Antoni, Cor de Jesús, Sants Desposoris, Sant Isidre Llaurador i el Santíssim Crist,  Voltejos de campanes.


9- Campaners de Moixent estarem oferint papeletes de Rifa per afrontar gastos per a la “XXII Trobada de Campaners Valencians” que tindra lloc en Moixent, si algu vol que ho diga a algún campaner.