18 de marzo de 2015

XXI TROBADA DE CAMPANERS VALENCIANS. CAMPANAR (VALÈNCIA). DISSABTE, 11 ABRIL 2015

Estimats amics i companys campaners:
La Trobada de Campaners Valencians aplega anualment als campaners i les associacions integrades al Gremi de Campaners Valencians i la Federació de Campaners Valencians en una jornada on els participants de col•lectius de campaners, aficionats i empreses relacionades, celebren i comparteixen experiències.
Amb motiu de la celebració del I Centenari de la Coronació i Patronat Canònic de la Mare de Déu de Campanar (1915-2015) i a proposta dels Campaners de Campanar a l’assemblea del Gremi de Campaners Valencians, la XXI Trobada de Campaners Valencians tindrà lloc a Campanar (València) el dissabte, 11 d’Abril de 2015.
Us invitem a participar en la XXI Trobada de Campaners Valencians, amb el desig de compartir una diada de confraternitat i en la que sonen campanes a Campanar.

PROGRAMA D'ACTES
10 h.: Visites guiades al campanar.
10 h.: Inauguració al Saló d’Actes del Centre Municipal d’Activitats per a persones majors (c. Dragamines, 11).
10’30 h. a 11’30 h.: Comunicacions de les colles participants.( Cal demanar torn de paraula).
11 h.: Entrada dels campanomòbils a la Plaça de l’Església.
12 h.: CAMPANES PER LA VERGE DE CAMPANAR. Concert de campanes amb motiu del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu. Amb la participació de la Muixaranga de València i els campanomòbils dels campaners d’Ontinyent i l’Alqueria de la Comtessa.
14 h.: JOGUET PIROTÈCNIC de cloenda.
14’30 h.: DINAR DE GERMANOR. Restaurante Félix (Avgda. Mestre Rodrigo, 14). (Preu ticket: 15€. Cal reservar abans del 9 d’abril ).


Per a més informació al Email: ejpll@ono.com o al telèfon 647 719 276.

Esperem la vostra participació. Rebeu una cordial salutació dels Campaners de Campanar.