19 de marzo de 2015

PRÓXIMAMENT

1-Setmana Santa: Està setmana es troba la celebració més important del calendari Cristià: la Vigilia Pasqual.  A Moixent el dijous Sant (hasta el Glòria: Volteig General de Campanes.  Toc de la Matraca el Dijous Sant després del Gloria, divendres Sant i fins el tercer toc de la Vigilia Pasqual.  (Si hi ha algun soterrar convocara la Matraca). 
Dissabte Sant en la Vigilia Pasqual en el cant del Glòria Volteig General de Campanes i Diumenge de Resurrecció.

2-El Dissabte Sant de 17 a 18:30 Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno

3- El dia 11 d’abril tindra lloc en el barri de Campanar de València el XXI Encontre de Campaners Valencians

4-Sant Vicent Ferrer (Patró de la Comunitat Valenciana), dilluns 28 d’abril.  A Moixent, la vespra i dia, Volteig de 5 campanes, i en la processó d'impedits Volteig General. Vols especials de campanes en Torrella on es Patró i en el barri de la Torreta de Canals. 

5- El dies 17, 18 i 19 d’abril, la imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats visitara els pobles de la Granja de la Costera i Rotglá i Corbera.  Campaners de Moixent tenim previst voltejar el dia 11 en La Granja de la Costera.

6-El dia 27 d'abril, 1er aniversari de la mort del Rector Antonio Marín (Rector de Moixent 1970-1997)

7- Que vos pareix els anotacions recopilades de Felipe en la secció de “Ermitas y Oratorios en Moixent”? Ens agradaria que donares la teua opinió en la nostra página de facebook o en el nostre correu: campanersdemoixent@hotmail.com
Poc a poc anirem publicant més Oratoris.