7 de octubre de 2019

XXV TROBADA DE CAMPANERS DE LA COMUNITAT VALENCIANA. MASAMAGRELL

l’Associació Campaners de l’Horta
té l’honor de convidar-los als actes organitzats per al dia de la TROBADA DE CAMPANERS
DISSABTE, DIA 16 DE NOVEMBRE DE 2019

 PROGRAMA
A les 8:30h Acte de Benvinguda a càrrec de l’Associació, en el Passeig En Jame nº4, front al Centre Cultural

A les 9:00h. Rebuda Oficial per part de les Autoritats Civils i Eclesiàstiques, en presentación de l’Exposició: “SOM I SEREM CAMPANERS”, en el vestibul del Centre Cultural.

A les 10:00h. Charrada-Debat sobre Consevació i Restauració de Camanes, el moderador de la mateixa será l’Historiador D.Pau M.Sarrió Andrés, tindrà lloc en la Sala de Conferències del 3r pis del Centre Cultural.

A les 11:15h.  Pasacarrer en eixida des del Passeig Rei En Jaume, per conluir als Assistents, fins a la Plaça de la Constitució on se situa la Parròquia de Sant Joan Apòstol i Evangeliste.

A les 12:00h. Mostra de Tocs Tradicionals de Campanes, oferida pels Campaners i Colles Asistents, baix la dirección de D.Felipe J.Tomas (Campaner de Masamagrell).
Mentrestant els Assistents que ho deigen poden visitarla Parroquia i la Capella de l’Honorable Pare Luis Amigo, sita en el Convent de las Monjas Terciarias Capuchinas, Plaça Constitución nº 11.

A les 14:30h. Dinar oferit als Campaners, Autoritats e Invitats Asistents en el Bar-Restaurant Ca Esther, situat en el Carrer Barranquet nº8.  El menú consta de tres entrants: ensalada, braves, calamars; un principal: paella valenciana, beguda, postre i café a un cost de 15€ por persona a abonar en el local.

A les 16:00h.  Visita guiada al Convent de Santa Maria Magdalena situat al Carrer Llibertat nº2, la duració aprox. de la mateixa será de 2 hores, es fletara un mini-bus per facilitar el desplassament als assistents.

Es prega que Confirmen la seua Assitència abans del pròxim dia 7 d’octubre, notificant el Número de persones que acodiran, tant als Actes del Matí com si vos quedàreu a la Visita de la Vesprada.
També nos agradaría que, per a la Mostra de Tocs, nos comentàreu el que penseu realizar i el seu significat, per a poder plasmar tota eixa información en el Llibret de la Trobada.
Quedem a l’espera de la vostra Notificació, que nos podeu comunicar per mig de Facebook, als telèfons –whatsapp 627608915-645507089 o per e-mail dirigit a: colladecampanersdelhorta@gmail.com