30 de septiembre de 2019

PRÓXIMAMENT

- En Moixent, els dies 5, 9 i 31.   DE 12 a 13h Campaners de Moixent obrira el Museu Pare Moreno

- Cada diumenge del mes d'octubre en Capella de la Milagrosa de la Residencia a les 8:30 es resa el Rosari.

-L'Associació Campaners de Moixent, oferix Loteria (pareletes i decims) per al sorteig de Nadal.  Si algu vol adquirir que ho diga a algún campaner.

-La primera setmana d’octubre en Aiacor, celebren el dissabte a Sant Antoni de Pádua i el diumenge la “Pujà” del Crist a l’Ermita, Vols de Campanes.

- El dia 4 es Sant Francesc d’Assís.  A Moixent es un Sant de devoció popular, Volteig de 4 campanes.   Coincidix en el primer divendres de més dedicat al Sagrat Cor de Jesús es farà Exposició del Santíssim Sacrament, Volteig d’una Campana i toc d’Exposició del Santíssim. 
En la Granja de la Costera Vols de Campanes, per ser el Titular de l’Església, i també es celebren festes en honor a la Divina Aurora i al Santíssim Crist de la Victoria.

- El dia 7 es la festa litúrgica de la Mare de Déu del Rosari. A Novetle es Titular de l’Església, Patrona en Alberic i en Albaida amb l’advocació: Verge del Remei, Vols de Campanes.

- El dia 9 es la festa de la Comunitat Valenciana, i l’Aniversari de la Dedicació de la Catedral de València, Vols de campanes en la Catedral.

-Festes en Navarrés del 7 al 12, al Santíssim Crist de la Salud i a la Mare de Déu del Rosari,  Voltejos de Campanes.

-El dia 12 d’octubre es la Mare de Déu del Pilar.  En Aiacor es la Patrona del poble, Volteig de campanes.

-El dia 13 d’octubre, 1er any de Rector en Moixent d’En Lisardo Castelló.

-Dijous 24 es la festa del Sant Calze, en la Catedral de València, Vols de Campanes.

-El dia 29 Aniversari del martiri d'En Juan Bautista Tormo Molina (Vicari de Moixent de 1902 a 1905).  

-El dia 30, la Colla de Campaners d'Ontinyent celebra els vint-i-cinc aniversari.  Amb motiu d’aquest aniversari la Colla de Campaners ha organitzat una exposició conmemorativa, la inauguració tindrà lloc el 5 d’octubre a les 19hs en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, es podrá visitar fins el dia 27 d’octubre