26 de agosto de 2019

PRÓXIMAMENT

La primera setmana de setembre son les festes en  L'Olleria, Rotglà i Corberà, i en Llanera de Ranes: Voltejos de Campanes. 

Del primer diumenge de setembre fins la setmana següent festes en l’Alcudia de Crespins en honor al Santíssim Crist del Monte Calvari i la Divina Aurora, Vols de Campanes.

El dia 4 de setembre es el aniverari del martiri del sacerdot En Arcadio Angel Biosca (rector que va estar en l’Ermita de la Puríssima Concepció, Casa Rabosa, durant 3 anys)

El dia 5 en Moixent es fara memoria dels 55 anys de la Consagració del Altar Major.  

El dia 7 de setembre es recorda a Moixent el 416 aniversari de la Mort del Venerable Fra Cristóbal Moreno del Camino. Volteig de 3 campanes, de manera especial la campana Santes Relíquies. Este dia estarà obert el Museu Pare Moreno estará obert de 22:00 a 23 hores.  

El dia 8, es la Nativitat de la Mare de Déu. Vols de Campanes on es Titular: la Font de la Figuera, Llosa de Ranes.   També en Caudet festes en honor a la Verge de Gracia i en Algemesi en honor a la Verge de la Salud.  Este dia en Ontinyent és la “Pujà” del Santíssim Crist de l’Agonia de l’Església de Sant Carles Borromeo a l’Ermita de Santa Anna, Vols de Campanes.

El dia 9 es en Moixent, el 30 Aniversari de la Consagració de l’Església Parroquial, i la Capella del Santíssim Sagrament compleix 102 anys.  Volteig de 3 Campanes

El dia 15 de setembre es la Mare de Déu dels Dolors, en Canals patrona de Canals.  A més els dos ultims cap de setmana son dedicats al Crist de la Salut.  Vols de Campanes.

Festes de Sant Mateu patró d'Atzeneta d'Albaida, a la Verge del Rosari, i  en honor al Santíssím Crist de la Fe i Mont Calvari, Voltejos de Campanes.

El 21 de setembre es l’Aniversari del Martiri del jove cristia moixenti Servent de Déu Rafael Vicente Cirugeda Tortosa, Volteig d’una campana.  

El dia 23 es el 130 aniversari de la Benedicció de les Obres de l’Església Parroquial.   Voltejos de Campanes.

El 24 de setembre en Moixent es recorda el 30 Aniversari de la Coronació de les Santes Relíquies.  Volteig de Santes Relíquies.  

El dia 27 es el dia litúrgic de Sant Vicent de Paul.  La imatge del Sant que está en l'Església complix este any el 75 aniversari.

El diumenge de l’ultima setmana comencen les Festes en Aiacor, per el mati en la baixà del Santíssim Crist del Calvari, Vols de Campanes en l’ermita i en l’església.