1 de febrero de 2019

ABREVIATS: ANY 2018

Legalització Campaners: El dia 6 de febrer va quedar legalitment Constituida l’Associació Campaners de Atzeneta.  Enhorabona!

Visita Campanars:  El dia 3 de març,Felipe junt a Campaners de Navarrés, Quesa i Xàtiva, després d’un esmorçar van pujar al Campanar de la Ermita de Sant Josep de Xàtiva.  El ultim campanar que li faltaba a Felipe per pujar de la Comarca “La Costera.  I el dia 7 d’octubre Felipe amb els seus pares va anar a vorer els voltejos de processó d’Albaida el dia de la seua Patrona, allí va pujar a la sala de les campanes per saludar als campaners que estaben ejecutant els voltejos.

Campaner-guia: El dia 17 de gener, Felipe Sanchis va explicar breumentel Museu Pare Moreno (Capella que queda del Convent de Franciscans) i l’Església Parroquial a un grup de persones de Sant Vicent del Raspeig.

Visita campaners: el dia 6 d’octubre van visitar el campanar, el campaners  Luis Baldo (de Madrid) i campaners de Puçol, ja que estaben en Albaida tocant per a les Festes Patronals.

Relleu del Rei Jaume I, en el fullet del Nou d'octubre: per quint any, l'efígie del ReI Jaume I, que esta gravada en la campana Sant Jaume del campanar de Moixent a aparegut en el fullet del Nou d'octubre.

Anuari nº12.  El dia 4 de desembre, festa de Santa Bàrbera, patrona dels Campaners, s'enquadernà l'Anuari 2018, informació que recopila desde el 4 de desembre de 2017 al 3 de desembre de 2018. Amb 113 folis d’Informació dels articles publicats en la web, noticies en els periòdics, programes de tocs...