24 de diciembre de 2017

MILLORA D'IL·LUMINACIÓ EN LA SALA DE LES CAMPANES

Foto de Amparo Ubeda Sanchis
Coincidint amb la il·luminació nadalenca en la via publica, el dia 20 de desembre un tènic de “Vidal Juan Electrics” va canviar el foco que il·lumina la sala de les campanes per l’anterior que s’havia fundit.  El d’ara es de “led” de 200W que a més de l’estalvi energètic a millorat moltíssim la iluminació de tot l’interior de la sala de les campanes.  De fet ens hem fixat més perquè alguns veïns la mateix nit que es va cambiar el foco ens ho van fer saber indicant que hi ha molta més llum i que el campanar resulta més elegant, destacant sobre la foscor de fons de la muntanya.

També ha prosposta de Campaners, es va il·luminar (després de molts anys) l’esfera del rellotge també amb bombilles “led”.
La Sala de les campanes es sol il·luminar sobre les 22hs junt a tots els focos que il·luminen l’església; i l’esfera del rellotge al fer-se de nit sobre les 18hs.

Es té previst quan es fundixquen els focos exteriors que il·luminen la torre, canviar-los per uns de “led” per a il·luminar tot el campanar. 

S’alegrem d’eixa millora lluminosa que vam proposar per a la nit, així com per els comentaris de sorpresa i satisfacció per la millora.