23 de octubre de 2017

PRÓXIMAMENT

1- El 1 de novembre es la Solemnitat de Tots Sants, en Moixent, la vespra i el dia: Volteig de 5 Campanes.  

2- El dia 2 es el dia d’Ànimes.  En Moixent, la Vespra a les 20:00, i en les dos misses del dia s’executara en tots els tocs el Mig Vol de les campanes

3- El dia 4 es Sant Carles Borromeo, primer divendres de mes dedicat al Cor de Jesús en Moixent abans de la misa es farà l’Exposició del Santíssim Sacrament.  Vol d’una campana i toc d’Expossició del Santíssim.  A Ontinyent, Voltejos de Campanes la vespra, i el dia del Titular de la Parròquia, i el dia 5 per a la missa del mati i a la vesprada a la processó de 18hs.

4- El dia 5 últim dia de Moros i Cristians en Moixent.  Missa festera en honor a la Milagrosa i a la vesprada el trasllat a la Capella de la Residència i Ofrena de Flors.  Volteig de 4 Campanes i de manera especial de Santa Maria Mare de Déu.

5- El dia 8 de novembre,  es el 35 aniversari de l’ordenació sacerdotal del nostre rector, de mans de Sant Joan Pau II en la seua visita a València.

6- En Moixent, els dies 12, 19, 26 de 17:30 a 18:30h, Campaners de Moixent obrira el Museu Pare Moreno.

7-El diumenge dia 19, Campaners de Moixent compleix 10 anys com Associació Cultural.

8- El dia 25 es Santa Caterina.  En Caudete Titular de l’Església, este dia, i els dos dies anteriors Voltejos de campanes.

9- El 26 de novembre és la Solemnitat de Crist Rei, final de l'Any Litúrgic. En la missa de 12hs, la Coral Santa Cecilia de Moixent, celebra a la seua patrona amb cants en la Eucarístia.  A Canals benedicció de la restauració de la campana Sant Antoni Abat i el dilluns dia 27 es pujara a la sala de les campanes.

10- Festes a Ontinyent a la Puríssima, Voltejos de Campanes en el Campanar de Santa Maria: el dia 4 de novembre és la Presentació del Programa; el dissabte 11 Missa processó de trasllat i imposició de les medalles; el dia 19 Missa de Difunts; el 25 el Cant dels Angelets i pregó de festes; el 26, Missa de Malalts i impedits.