27 de julio de 2016

PRÓXIMAMENT

1-  El Museu Padre Moreno de Moixent estará obert els divendres dies 5 i 12 d’agost de 22 a 23:30 hores.

2-  Recordem que Campaners de Moixent estem oferint papeletes de Rifa, ja ens queden, si algu vol que ho diga a algún campaner

3- El dia 1 d’agost, Sant Feliu, Patró de la ciutat de Xàtiva, i el dia 5 la Patrona de Xàtiva: la Mare de Déu de la Seu, Voltejos de Campanes.

4- El dia 2 es el dia litúrgic de la Mare de Déu dels Àngels.  A Moixent, el  cap de setmana següent es la Festa de la Mare de Déu dels Àngels, Patrona del Raval, Voltejos de festa de carrer i de la campana Santa Maria Mare de Déu.  Vols de Campanes en Anahuir i Torrella per ser Patrona.

5- Del dia 6 al 8 d’agost festes en Genovés en honor al Santíssim Crist del Mont Calvari, la Mare de Déu dels Dolors, i als Sants Abdó i Senén; i el dia 10, festa en de “la promesa al Pare Sant Francesc” en la Granja de la Costera. Vols de Campanes.

6- El dia 12, Martiri del Servent de Déu En Pedro Vicente Puig Alonso, Prevere que va estar en Moixent més de 30 anys, Volteig d’una campana. 

7-  El 14 d’agost en Moixent es la “Baixà” del Santíssim Crist del Mont Calvari, Voltejos Generals de Campanes.

8- El 15 es la Solemnitat de l’Assumpció (la Mare de Déu d’agost).  En Moixent, Volteig de cinc campanes, en particular de Santa Maria Mare de Déu; i Voltejos en les parroquies d’on es Titular: Catedral de València, Xàtiva, Ontinyent, Montesa,  Albaida, Bocairent…

9- El 21 en Moixent, es la Festa dels Sants de la Pedra,  la vespra i el dia, Volteig de cinc Campanes.  Este dia es Sant Roc Patró de Castalla, i Novena a la Mare de Déu Soledat, Voltejos de Campanes.  En Moixent el  diumenge per la  vesprada s’obrira el Museu Padre Moreno de 17:30 a 19 hores.

10- Setmana de Festes Patronals en Moixent: de dilluns 22 al divendres 26 Visites Guiades al Campanar.  Dimarts: Ofrena de Flors a les Santes Relíquies, volteig de campanes; divendres dia del funeral per els Moixentins difunts es fara Mig Vol.   Dissabte Solemnitat del Santíssim Crist del Mont Calvari (En Setembre l’imatge complira 75 anys de la seua Benedicció) i Aniversari del martiri d’En Leonardo Gassó López, Prevere Jesuïta moixenti, i el diumenge la Solemnitat de les Santes Relíquies, Voltejos Generals

11- El 24 es Sant Bertomeu, Patró de Vallada, també es celebra al Santíssim Crist del Mont Calvari, la Verge de Gracia i al Beat D.Ramón Martí, Mártir, Vols de Campanes.

12-Final de mes: festes entre altres pobles en Estubeny, Ontinyent, Montesa, Llosa de Ranes, Novetle i Torre d'en Lloris el útlim dissabte; i en Navalón (Enguera) el últim diumenge festes en honor al Santíssim Crist de la Montanya.