17 de julio de 2015

MOIXENT ACOLLIRA EN 2016 LA XXII TROBADA DE CAMPANERS VALENCIANS

Amb gran satisfacció hui fa un mes Campaners de Moixent vam rebre de manera oficial l'encàrrec de preparar i acollir la XXII Trobada de Campaners Valencians per a l'any 2016.

Som un grup de jóvens i només portem en l'activitat huit anys però ens ajuda la gran il·lusió i entusiasme que suposa per a nosaltres organitzar un esdeveniment així. Confiem també en l'assessorament i col·laboració de les persones i grups de la Federació de Campaners Valencians. També ens alegra actuar com a amfitrions que podran mostrar la nostra amada Església parroquial amb el seu campanar en la sala de campanes del qual passem tantes hores al llarg de tot l'any, així com conéixer el nostre poble i algunes de les seues gents.  

Agraïm a la Federació de Campaners Valencianes, la confiança que com ja va succeir en la ultima Trobada en el barri de Campanar de València (11-4-2015) es va nomenar Moixent. Tant el dia del Encontre en Campanar de València que es va nomenar el nostre poble per acollir el pròxim encontre, com fa un mes en quan es va confirmar, Felipe ho va posar en el seu twiiter i facebook i va rebre mostres suport i felicitació, entre elles la del llavors Alcalde i del Regidor de Cultura.
El Rector en les misses del diumenge 27-28 de juny ho comunica amb gran alegria a la feligresia animant a mostrar el seu suport a Campaners de Moixent perquè el desenvolupament d'esta Trobada resulte una experiència positiva per al que ens visiten així com una experiència de maduració per als membres de l'Associació Campaners de Moixent, i compartir amb altres grups de campaners i aficionats experiencies.
(L’any que ve es compleixen deu anys de la fundició  entre els mesos de setembre i octubre de les Campanes Sagrat Cor de Jesús-Santíssim Sagrament, Santes Relíquies i Santa Maria Mare de Déu, així de com de la baixà de les campanes per a la seua restauració)

Pensem com a data més probable i després de consultar amb algunes persones de campaners d'altres pobles, en el mes d'octubre, perquè ens pareix que no es fan tants tocs de campanes, i fa bona temperatura.  El cartel de la Trobada el tenim quasi acabat, estem pensant per a confeccionar el programa d’actes.