26 de mayo de 2015

PER LLEVANT I PER PONENT TOT ES BONIC A MOIXENT (11): DEL BARRANC DE BOQUELLA AL TEULARET

El diumenge 26 d'abril amb bona llum i temperatura, tres dels campaners de Moixent Felipe, Lorenzo i Sergio, participarem junt amb altres persones, en unes rutes que es realitzen els diumenges i que organitza Ramón Bacete per el terme de Moixent, en este dia va ser en la ruta de Barranc de Boquella fins al Teularet, amb 20 quilòmetres a peu.

La ruta va començar a les huit del matí, i el punt de trobada va ser en boquella, (Felipe només que havia dormit tres hores i mitja ja que arribaba de festa),  després de les salutacions de trobada va donar inici la marxa amb ànim i energia perquè, a un costat i a un altre del camí els matolls i les magnifiques vistes del barranc fondo, amb xicotetes coves, vam veure “la balsa negra” que s’ompli del aigua del barranc quant plou.  També vam anar a la Finestra o “Penyà foradada” situada ja en terme d’Enguera, una preciosa pedra i amb magnifiques vistes, element molt cridaner en forma de circul en la que ens fotografiem tot el grup. 
A les 14 hores arribem al teularet, i després de despedir-nos dels que arribaven darrere caminarem uns 4 quilòmetres direcció Moixent, mentres arribava el pare de Sergio a arreplegar-nos.

Constatarem una altra vegada, el dit que “Per Llevant i per ponent tot es bonic a Moixent”  no és gratuït, sinó que té un bon fonament a tot arreu que anem visitant, vam passar un agradable mati.