30 de octubre de 2014

PRÒXIMAMENT

1- El 1 de novembre es la Solemnitat de Tots Sants, coindidix en el primer divendres de mes dedicat al Sagrat Cor de Jesús.  En Moixent, la vespra i el dia: Volteig de 5 Campanes.  El dia 1 per la vesprada de 17 a 19 hores estara obert el Museu Pare Moreno.  I a partir de les 17 hores  en el carrer Sant Vicent es faran bunyols i xocolate a benefici de les obres de les cúpules de l’església.

2- El dia 2 es el dia d’Ànimes.  La Vespra a les 20:00, i en les dos misses del dia s’executara en tots els tocs el Mig Vol de les campanes

3- Del dilluns 3 al dissabte 8 en el primer toc d’avís a Missa:  Volteig de la Campana Santa Maria Mare de Déu en honor a la Milagrosa que esta en l’Església Parroquial.

4- El dia 4 es Sant Carles Borromeo.  A Ontinyent, Voltejos de Campanes la vespra, i el dia del Titular de la Parròquia, i el dia 9 per a la missa del mati i a la vesprada la processó.

5-El dia 7 de novembre en Moixent abans de la misa es farà l’Exposició del Santíssim Sacrament.  Vol d’una campana.

6- El dia 9 últim dia de Moros i Cristians en Moixent.  Missa festera en honor a la Milagrosa i a la vesprada el trasllat a la Capella de la Residència i Ofrena de Flors.  Volteig de 4 Campanes i de manera especial de Santa Maria Mare de Déu.

7-El 23 de novembre és la Solemnitat de Crist Rei, final de l'Any Litúrgic. En Moixent, la vespra i el dia: Volteig de 5 campanes.

8-El 27 de novembre és la Festa Litúrgica de la Verge Milagrosa.  A Moixent, Volteig de la Campana Santa Maria Mare de Déu en els tres tocs d'avís a missa.

9-En Sagunt el dissabte 29 tindrà lloc el XX Encontre de Campaners Valencians.

10- Festes a Ontinyent a la Puríssima, Voltejos de Campanes en el Campanar de Santa Maria: el dia 7 de novembre és la Presentació del Programa; el 8 Missa processó de trasllat i imposició de les medalles; el 17 missa de difunts; el dia 22, el Cant dels Angelets i pregó de festes; el 23, Missa de Malalts i impedits; i el 29 de novembre missa d'infants a les 10.