11 de octubre de 2024

VISITA LA SALA DE LES CAMPANES DEL CAMPANAR DE MOIXENT EL PADRE PAUL JOSÉ LUIS CASTILLO

El diumenge 6 d'octubre, acabada la reunió amb un grup d'associacions i col·laboradors amb motiu de la primera etapa de la Missió Parroquial, en la qual vam participar cinc membres de l'Associació Campaners de Moixent que també estem en altres Associacions de la Parroquia, acompanyarem al Pare Paul, que havia manifestat desitjos de veure les campanes en el mes de juny i després de pujar els 83 escalons, després d'haver contempla
t les peces que hi ha en el primer accés seguint les explicacions que li proporcionàvem, en entrar a la sala va manifestar una sincera sorpresa davant el conjunt de campanes que presenciava.

Amb interés va seguir les explicacions de cadascuna de les huit campanes, característiques... així com de la Matraca i algunes activitats que oferim com les Visites al Campanar.   

Va tindre ocasió d'apuntar-se als finestrals i contemplar les panoràmiques de Moixent, animant-nos a seguir amb interés col·laborant en esta dimensió de Campaners al servici de la parròquia, coneixedor segons li vam fer saber que alguns dels visitants al campanar, gràcies a esta activitat han renovat la seua trobada amb alguns aspectes de la vida cristiana.

Com coincidirem amb el final d’un soterrar, va poder ser testimoni presencial del “Mig Vol” de Campanes a l'eixida d'una difunta de l'Església Parroquial.

Ens deixa consignada esta dedicatòria que transcrivim

Moixent 06/10/24
En los primeros pasos de la Misión Parroquial, tengo la dicha de descubrir las Campanas de la Iglesia Parroquial.  ¡Esto es un autentico signo de Misión!  Que las voces de esta comunidad parroquial resuenen por todo lo alto para seguir llevando a Cristo a los corazones de nuestra gente.  ¡Que no dejen de sonar las Campanas!
¡Que no dejen de repicar los corazones!
¡Que sea un feliz volteo a vida!
¡Unidos en la Misión!
Jose Luis Castillo

Agraïm les seues paraules tan animoses per a nosaltres.