26 de marzo de 2020

PRÓXIMAMENT

-Semana Santa: es la setmana on trova la celebració més important del calendari cristià: la Vigilia Pasqual.  Amb motiu de la pandemia del Coronavirus i l'estat de alarma les campanes no convocaran sino que anunciaran els fets que estan ocorregent dins de l'Església Parroquial.  El Diumenge de Rams: Volteig de 5 campanes.  El dijous Sant: Volteig de 4 campanes en el cant del Glòria.  Toc de la Matraca al acabar la celebració i Divendres Sant al finalitzar el Oficis.  Dissabte Sant en la Vigilia Pasqual en el cant del Glòria, i el Diumenge de Resurrecció: Volteig General de Campanes.

-Sant Vicent Ferrer (Patró de la Comunitat Valenciana), dilluns 27 d’abril.  A Moixent, el dia, Volteig de 5 campanes. Vols especials de campanes en Torrella on es Patró i en el barri de la Torreta de Canals.
Este dia coincidix amb el quint aniversari de la mort del Rector Antonio Marín (Rector de Moixent 1970-1997).

-El dia 22 d'abril d'enguany es complix el 25 aniversari de la benedicció de la Capella  en Miraflores en Puerto Cortés (Honduras).  Capella que es va construir amb l'ajuda económica de moixentins i moixentines.  En el Museu Pare Moreno enguany hi han dos sencills panells amb fotografies de la Benedicció en l'any 1995, de la Capella fa uns mesos i de noticies sobre la seua construcció.

-El dia 27, es el sext aniversari de la mort del Rector Antonio Marín (Rector de Moixent 1970-1997).

- El dia 29 d'abril, es el 14 aniversari de la Benedicció de les Campanes de l'Església Parroquial de Moixent.