27 de abril de 2019

PRÓXIMAMENT

- El mes de maig és el mes de Maria, per això en Moixent es fan unes oracions en la Residencia.  En Vallada en l’ermita del Divi Jutge tots els dies amb lectures, rosari, i oracions devocionals.

- El dia 3, es celebra en alguns llocs la Benedicció dels Termes.  En Vallada en la capella de la Santa Creu, benedicció dels termes i en la Torreta de Canals festa.  Aquest dia concidix amb el primer divendres de més dedicat al Sagrat Cor de Jesús.  En el primer toc de missa Vol de la campana que te dedica per a recordar-ho.

-  El dia 7 de maig, és compleix el XII aniversari de Campaners de Moixent.  

- El segon diumenge de maig, dia 12, es la Mare de Déu dels Desamparats (Patrona de la Comunitat Valenciana, i de la Ciutat de València).   A Moixent volteig de la campana Santa Maria Mare de Déu.  
Voltejos de Campanes en la Catedral de València i en la processó de Vallada.

- El 17 de maig, festa de Sant Pasqual Bailón, festa en Genovés, les campanes d’este poble de la nostra Comarca, voltejaran en el seu honor.

- En Llanera de Ranes, celebren el diumenge 19 a la seua Patrona la Mare dels Desamparats, Voltejos de Campanes

- El dijous dia 23 de maig es el 96 aniversari de la Benedicció de la campana Nieves.

-En Moixent el dissabte 25, celebració a les 19:30 de la Renovació de les promeses baptismals dels xiquets i xiquetes que van a comulgars els diumenges següents.  Volteig de 3 campanes.