22 de marzo de 2019

PRÒXIMAMENT

-Divendres de Quaresma.  A Moixent el Via Crucis a les 18:30 els divendres en l’església (després es celebra la Missa).

-Els diumenges de Quaresma en la Catedral de Valencia Toc de Cor Dominica Morada a les 9 hores.

-El dissabte 6 d’abril, en Moixent: Missa i besamans a la Soletat, amb la Col·laboració del Coro Voces de Hécula de Yecla.  La Imatge de la Soletat enguany compleix 75 anys.

-El divendres 12 es el divendres de Dolors, Via Crucis a les 22hs, en el Calvari organizat per la Hermandad Cristo Crucificado; en La Llosa de Ranes, Genovés i Canals es fa el Septenari de la Verge dels Dolors, començara el dia 30 de març fins el divendres 12 d’abril. 

-El dissabte 13 en Moixent: besamans a la imatge de Maria al peu de la Creu, Eucarístia presidida per el Bisbe Auxiliar de Valencia En Arturo Ros.  Missa cantada per la Coral Sant Yago de València.

-Semana Santa: es la setmana on trova la celebració més important del calendari cristià: la Vigilia Pasqual.  El Diumenge de Rams: Volteig de 4 campanes.  El dilluns, dimarts i dimecres Sant: Toc de Confessar.  El dijous Sant: hasta el Gloria: Volteig de 4 campanes.  Toc de la Matraca el Dijous Sant després del Glòria, divendres Sant i fins el tercer toc de la Viglia Pasqual.  (Si hi ha algún soterrar convocara la Matraca).  Dissabte Sant en la Vigilia Pasqual en el cant del Glòria, i el Diumenge de Resurrecció: Volteig General de Campanes.

-El dissabte Sant i dilluns de Pasqua de 17:30 a 18:30hs. Campaners de Moixent, obrirem el Museu Pare Moreno.

-El dia 27 d'abril, quart aniversari de la mort del Rector Antonio Marín (Rector de Moixent 1970-1997).

-Sant Vicent Ferrer (Patró de la Comunitat Valenciana), dilluns 29 d’abril.  Enguany  es celebra el  Any Sant Jubilar Vicenti pel sext centenari de la mort del Sant Valencià que finalitzara este dia.   A Moixent, el dia, Volteig de 5 campanes, i en la processó d'impedits a les al acabar la missa de 10:30 hores. Vols especials de campanes en Torrella on es Patró i en el barri de la Torreta de Canals. Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno de 17 a 18:30hs. 

- El dia 29 d'abril, es el 13 aniversari de la Benedicció de les Campanes de l'Església Parroquial de Moixent.