17 de junio de 2017

CARTA DEL VATICÀ


Amb motiu del nostre “X Aniversari” de Campaners que complirem el passat 7 de maig (2007-2017), ens entusiasma escriure una carta a Santedat el Papa Francesc explicant-li breument la nostra llabor de campaners al servici de la nostra parroquia i del nostre poble.  En la nostra carta a més de mostrar-li la nostra adhesió i felicitació pel seu testimoni en el desenrotllament del seu ministerio apostoòlic li demanarem una Benedicció per a ser també nosaltres fidels als notres compromisos de campaners i com a cristians.

Amb gran alegría ahir dia 16 recibirem la resposta a la nostra Sol·licitud de Benedicció Apóstolica.  Quasi no ens ho créiem.  Es tracta d’una carta que procedix de la Secretaria d’Estat del Vaticà i que diu textualment:
Vaticano 1 de junio de 2017.  Estimado en el Señor: Animado por sentimientos de filial adhesión y afecto, y en nombre de los miembros de la Asociación de Campaners de Moixent, ha tenido la amabilidad de escribir una atenta carta al Santo Padre.  Su Santidad el Papa Francisco agradece esta muestra de cordial cercanía,  y suplica que recen por él y por los frutos de su servicio al santo Pueblo de Dios, al mismo tiempo que les imparte de corazón la implorada Bendición Apóstolica, que complacido hace extensiva a sus familias y demás seres queridos. Aprovecho la oportunidad para expresarle el testimonio de mi consideración y estima en Cristo”.  Esta firmada per Mons. Paolo Borgia Asesor.

Ens a omplit d’emoció esta resposta de la Santa Seu i també vos la facilitem.  Próximament es mostraran les dos cartes en l’Església Parroquial.