6 de febrero de 2015

VIDA PARROQUIAL (32): FOTOGRAFIES DE EN ANTONIO MARÍN PER A LA PARRÒQUIA

El dia 28 es presentà Felipe Sanchis a Enguera en el domicili de Merche una neboda del Reverend En Antonio Ricardo Marín (difunt el 27 d'abril de l'any passat), per a arreplegar unes fotos que el dia anterior li va dir que tènia guardades de En Antonio relatives a Moixent, Parròquia que va regir durant quasi 27 anys.  Els familiars de En Antonio Marín saben del gran apreci de Moixent cap a qui va ser el seu Rector, com també el gran afecte de En Antonio cap està  Parròquia a què s'entrega tants anys, incansablement i amb admirable zel apostòlic.  Han resultat fotos decisives, inclús per que no dir-ho sorpresives, i que el propi En Antonio tènia tan ben guardades que moltes vegades va voler buscar unes fotos sense aconseguir-ho. 
Una de les moltes fotos que la família ha volgut fer donació a la Parròquia és de l'Exhumació de les restes mortals del Pare Moreno, document gràfic històric de gran valor per a nosaltres, i  que quan es publicà el llibre “Grato Recuedo” de l'autor del qual és el Rvd. Antonio Marin no va haver manera d'aconseguir dita foto per a incloure-la en la publicació. Ara ens ha arribat, potser per la seua intercessió, document valuosíssim per a la vida parroquial. 
També hi havia entre moltes altres fotos, esdeveniments parroquials i unes inesperades fotografies relatives a l'Ermita de la Puríssima Concepció de la Casa Rabosa de les Alcusses, abans de la Renovació i que ell mateix va dur a terme quan era Parròquia.  (En unes setmanes començarem a publicar una nova Sèrie sobre les Ermites de Moixent de les anotacions de Felipe),  així que gràcies a està donació a la Parròquia, podrem publicar algunes d'eixes històriques fotos.
Les dites fotos seran consignades indicant la seua procedència i s'incorporaran a l'Arxiu fotogràfic Parroquial on hi havia un espai d’anys sense fotografíes i que ara es completa. 
A més de les fotos, ens van fer entrega d'alguns llibres que també s'incorporaran a la Biblioteca Parroquial, junt amb altres que també En Antonio va voler que es quedaren en la Parròquia.

Estem molt agraïts als familiars de En Antonio Marín per l'interés que ens posen a fer-nos arribar per part de En Antonio allò que puga ser interessant i valuós per a la nostra Parròquia