28 de noviembre de 2019

PRÓXIMAMENT

-En Moixent, els dies  7, 26 de 17:30 a 18:30h, Campaners de Moixent obrira el Museu Pare Moreno.

- L’Associació Campaners de Moixent oferix Loteria (sols quedem decims) per al sorteig de nadal  Si algu vol que ho diga a algún campaner.

- Els diumenges del temps de l’Advent, en Albaida toc de vespres;  en la Catedral de València Toc Dominica Morada a les 9 hores.

-.  El dia 4 de desembre dia litúrgic de Santa Bàrbera, patrona dels Campaners En Moixent, missa en sufragi dels campaners difunts: Volteig de la Campana Santes Relíquies.   En Albaida i Ontinyent Vol de Campanes.

-El divendres 6 es el primer divendres de mes dedicat a la devoció del Sagrat Cor de Jesús.

- El dia 8 Solemnitat de la Inmaculada Concepció.  A Moixent, la vespra i el dia, Volteig de 5 campanes, de manera particular la campana Santa Maria Mare de Déu.  Este dia  Banda de Música “La Constancia” celebra la seua festa en honor a Santa Cecilia.   En Bocairent i Ontinyent la Puríssima es Patrona tocs especials de campanes, Vol de totes les campanes de la ciutat a les 13 hores i per la vesprada processó.  En Vallada i Catedral de València, procesons amb corresponents voltejos de campanes.  
 
-El dissabtte 21 en l’església de Moixent es fara un Concert per l’Orfeó Universitari de Valencia  a les 19:30h.

-Festes de Nadal.  Grans Festes i Solemnitats!. A Moixent, Voltejos Generals de Campanes, la vespra i dia del Naixement de Jesús. Inauguració del V Centenari del Naixement del Venerable Pare Moreno.  

- El dia de Sant Esteve la comunitat cristiana de Moixent recorda el Aniversari del Trasllat de les S.Relíquies del Convent de Franciscans a l’Església Parroquial, Volteig de la campana Santes Relíquies.

- El diumenge 29, festa de la Sagrada Familia, en Moixent Volteig de 3 campanes missa cantada per un coro rociero.

- El dia 31 es es la vespra de Santa Maria Mare de Déu, volteig de 5 campanes de forma especial la campana amb el titol d’eixa solemnitat “Santa Maria Mare de Déu.