23 de noviembre de 2018

PRÓXIMAMENT

1- L’Associació Campaners de Moixent oferix Loteria (papeletes i decims) per al sorteig de nadal  Si algu vol que ho diga a algún campaner.

2- Els diumenges del temps de l’Advent, en Albaida toc de vespres;  en la Catedral de València Toc Dominica Morada a les 9 hores.

3-.  El dia 4 de desembre dia litúrgic de Santa Bàrbera, patrona dels Campaners En Moixent, missa en sufragi dels campaners difunts: Volteig de la Campana Santes Relíquies.   En Albaida i Ontinyent Vol de Campanes.

4-En Moixent, els dies 2, 7, 9, 16, 26  de 17:30 a 18:30h, Campaners de Moixent obrira el Museu Pare Moreno.

5- El dia 8 Solemnitat de la Inmaculada Concepció.  La vespra coincidix amb el el primer divendres de mes dedicat a la devoció del Sagrat Cor de Jesús. A Moixent, la vespra i el dia, Volteig de 5 campanes, de manera particular la campana Santa Maria Mare de Déu.  En Bocairent i Ontinyent la Puríssima es Patrona tocs especials de campanes, Vol de totes les campanes de la ciutat a les 13 hores i per la vesprada processó.  En Vallada i Catedral de València, procesons amb corresponents voltejos de campanes.  La imatge de Moixent que es conserva en el retaule lateral de l’església i també la que abans eixia en processó que esta en el Museu Pare Moreno, les dues enguany complixen 75 anys.

6-  A Moixent el diumenge 9, la Banda de Música “La Constancia” celebra la seua festa en honor a Santa Cecilia, Volteig de Santes Relíquies.  La imatge enguany complix 75 anys.

7-Festes de Nadal.  Grans Festes i Solemnitats!. A Moixent, Voltejos Generals de Campanes, la vespra i dia del Naixement de Jesús.  

8- El dia de Sant Esteve la comunitat crisitana de Moixent recorda el Aniversari del Trasllat de les S.Relíquies del Convent de Franciscans a l’Església Parroquial, Volteig de la campana Santes Relíquies.

9- El dia 31 es la festa de la Sagrada Familia, Volteig de 3 campanes; i es la vespra de Santa Maria Mare de Déu, volteig de 5 campanes de forma especial la campana amb el titol d’eixa solemnitat “Santa Maria Mare de Déu.