29 de diciembre de 2015

PRÓXIMAMENT

1-Dia 1 de gener: Santa Maria Mare de Déu.  En Moixent, Volteig General la vespra i el dia de la Solemnitat, a més del Volteig General seguitn a les dotze campanades donant la benvinguda al Any del Senyor 2016.  A més coincidix amb el primer divendres de més dedicat al Cor de Jesús.  En les tres misses de Santa Maria, es farà mitja hora abans de la missa Expossició del Santíssim i Rosari per la pau.

2- Final de les Festes de Nadal: Dia 6 Epifania del Senyor, Volteig de 5 campanes; Diumenge 10 Bateig del Senyor, Volteig de 3 Campanes.

3-Dia 14 Sant Joan de Ribera. Gran festa en el Reial Col·legi Seminari del Corpus Christi (Patriarca).

4- Sant Antoni Abat.  A Moixent, Volteig de 4 campanes (de manera particular les dos que té dedicades). Patró de Canals (Festa d’Interès Turístic Autonòmic de la Comunitat Valenciana) i de Cerdà, voltejaran les campanes.

5- Sant Vicent Màrtir, dia 22.  Patró de l’Arxidiòcesi de València i Patró principal de València.  Vols especials de campanes en la Catedral de València.

6- Probablement el diumenge 24 en Montesa es celebra la festa del seu Patró Sant Sebastià, voltejos de campanes.

7-  El dia 28 de gener es compleixen 88 anys de la benedicció de la reconstrucció de la torre Campanar de Moixent.

8- El dissabte 30 vindrà a Moixent a presidir la Missa el Bisbe Auxiliar de València, Don Esteban Escudero i administrara el Sagrament de la Confirmació a uns jovens, Volteig General de Campanes.

9-El diumenge 31 en alguns pobles comença l’exercici dels “Siete Domingos de San Jose”, a Moixent des de fa temps es va pedre.

10- Este any publicarem en la web algunes poesies de temàtica religiosa de Moixent, de poetes com Gabriel Vila entre altres, la nova secció és dirà “Poesias con mirada religiosa moixentina”.